Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosto, smacznie i sezonowo. Polecam
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11981
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 134
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8779
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155452
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1188
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11981
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 134
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8779
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155452
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1188
Składniki
Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu. Cebulę pokrój w drobną kostkę. Podsmaż na maśle do czasu aż się zeszkli. Do cebuli dodaj mięso. Smaż do czasu aż przestanie być surowe. (ok. 10 minut). Cukinie dokładnie umyj, pokrój w plastry. Pomidorki poprzekrawaj na pół. Warzywa dodaj do mięsa. Wlej przecier. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek. Całość duś ok. 15 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Dodaj słodką paprykę. Wymieszaj z makaronem. Przed podaniem posyp posiekaną bazylią.