Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11992
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 135
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8798
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155460
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1190
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11992
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 135
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8798
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155460
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1190
Składniki
Pomidory, mozzarellę, czosnek, bazylię pokroić. Przyprawić solą, pieprzem i peperoncino. Dodać oliwy wymieszać, przykryć i odstawić do lodówki. W osolonej wodzie z odrobiną oleju ugotować makaron. Na opakowaniu sprawdź jak długo należy gotować makaron. Po ugotowaniu odlej wodę i ponownie wrzuć do garnka i dodaj wczesniej przygotowane pomidory z mozarellą.Wymieszaj dokladnie i podgrzej do czasu aż mozzarella zacznie się rozpuszczć. Natychmiast zdejmij z pieca. Nakladaj na talerze posyp odrobina startego sera, udekotuj kilkoma listkami bazyli. Smacznego :)