Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Orientalne szaszłyki drobiowe z warzywami"
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 37
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7371
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154910
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1063
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 514
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 37
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7371
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154910
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1063
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 514
Składniki
porcje, : 15 min; picz: 15 min; porcja: 430 kcal, koszt: 4,50-5,60 zł.
Mięso umyj, pokrój w kostkę.
Cukinię i paprykę pokrój w kostkę, cebulę na ćwiartki, z chili usuń pestki i ją drobno posiekaj.
Wszystko włóż do większej miski, dopraw solą i pieprzem. Dodaj resztę przypraw, olej i wymieszaj.
Nadziej na szpadki i grilluj ok. 15 minut, obracając. W trakcie pieczenia skrop szaszłyki sokiem z cytryny i posmaruj je miodem.Źródło: Świat kobiety