Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Panga faszerowana pomidorami"
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11711
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8238
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155195
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1136
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11711
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 88
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8238
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155195
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1136
Składniki
Filety rozmroź lub opłucz. Skrop sokiem z cytryny, oprósz solą oraz pieprzem. Pomidory umyj, pokrój na kawałki. Sałatę posiekaj. Warzywa rozłóż na filetach. Zwiń roladki, zepnij wykałaczkami.
Ułóż roladki w naczyniu żaroodpornym, polej winem i 3 łyżkami wody. Piecz pod przykryciem ok. 20 min w 170 st. Powstały sos połącz ze śmietaną, dopraw do smaku solą i pieprzem. Roladki pokrój, polej sosem.
czas ok. 35 min; porcja – 350 kcal, cena 2,30 złŹródło: Świat kobiety