Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11671
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 86
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8158
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155164
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1129
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11671
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 86
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8158
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155164
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1129
Składniki
Z octu, szklanki przegotowanej wody i przypraw zrób zalewę, włóż do niej umyte mięso. Pozostaw je w chłodnym miejscu na 2 dni. Potem opłucz, osusz, naszpikuj słupkami słoniny. Oprósz solą i pieprzem. W rondlu rozgrzej po 4 łyżki oleju, obsmaż mięso, a następnie duś je pod przykryciem na wolnym ogniu ok. 1,5 godz. W połowie duszenia dodaj obraną i pokrojoną włoszczyznę.