Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szukasz nowego pomysłu, przepisu na polędwiczki? Koniecznie musisz spróbować przepisu poniżej. Jest to szybki sposób przygotowania. Moja Rodzina zawsze się nim zachwyca.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12027
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 141
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8844
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155496
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1202
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12027
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 141
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8844
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155496
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1202
Składniki
1. Mięso kroję w plastry, dłonią delikatnie rozbijam, doprawiam solą oraz pieprzem. 2. Polędwiczki smażę na rozgrzanym oleju, jak mięso zmieni kolor, podlewam wodą i gotuje około 20 minut.
3. Cebulę obieram, kroję w kostkę, smażę na drugiej patelni na rozgrzanym oleju. 4. Do cebuli dodaję pokrojone w plasterki pieczarki. Doprawiam pieprzem oraz solą. 5. Sosy, zupę cebulową rozrabiam w jednej szklance wody i wlewam do grzybów, gotuję 5 minut. 6. Mięso łączę z sosem myśliwskim.
7. Danie gotowe, podaję z kopytkami i surówką. 8. Smacznego.