Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie z dużą ilością witamin.
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 221
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 174
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 3681
Prosty przepis na golonki zapiekane w piwnej marynacie. Tak przygotowane mięs...
Odsłon: 36564
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 221
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 174
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 3681
Prosty przepis na golonki zapiekane w piwnej marynacie. Tak przygotowane mięs...
Odsłon: 36564
Składniki
Wykonanie: Pierożki ravioli ugotować w lekko osolonej wodzie i odstawić. Ser żółty zetrzeć na tarce, czosnek rozdrobnić.
Do garnka wlać śmietanę, ¼ szklanki wody, dodać ser, czosnek i przyprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową, smażyć na oleju 15 minut, następnie polać warzywa przygotowanym sosem. Wymieszać i wyłożyć na przygotowane wcześniej pierożki.