Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, bardzo syte danie. Proste w przygotowaniu.
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11896
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 115
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8585
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155349
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1163
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11896
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 115
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8585
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155349
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1163
Składniki
Makaron gotujemy wedle przepisu. Czosnek kroimy w plasterki boczek w kostke. Podsmażamy czosnek na malutkiej ilosci oleju,jak zacznie sie rumienić dodajemy boczek i jeszcze chwilke podsmazamy. Jak zacznie sie rumienić i boczek wlewamy śmietanke mieszając, dodajemy wegete do smaku musi być słonawy wiec probujemy żeby nie przesadzic z wegeta. Jak sos zacznie sie gotować dodajemy makaron.
Mieszamy makaron wraz z sosem śmietanowym, jak zacznie sie gotowac dodajemy żółtka i mieszamy wszystko dokładnie. Żółtka spowoduja ze sos stanie sie kleisty i fajnie oblepi makaron :) Po chwili mieszania podawać na goroąco :) Życze smacznego :)