Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, łatwe do przygotowania, efektowne
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 678
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 678
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 63
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 77
Składniki
Cebulkę drobno pokroić i podsmażyć na oliwie, dodać 2 ząbki posiekanego czosnku oraz całe opakowanie mrożonego szpinaku (Polecam szpinak rozdrobniony!). Smażyć na małym ogniu. Kiedy szpinak się rozmrozi dodać posiekane orzeszki ziemne, śmietanę oraz przyprawy. W międzyczasie ugotować makaron.
Potrawę można podawać na dwa sposoby: Pierwszy: wymieszać makaron ze szpinakiem. Drugi: Wyłożyć makaron na talerze, na makaron położyć szpinak. Wierzch posypać startym serem i udekorować bazylią.
Smacznego!!!