Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11689
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 87
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8192
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155179
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1130
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11689
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 87
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8192
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155179
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1130
Składniki
Ziemniaki umyc, obgotowac w łupinach w wodzie z solą, obrac. Mięso opłukac, pokroic na 16 równych kawałków. Cebule pokroic w cwiartki. Na patyczki do szaszłyków nabijac na przemian ziemniaki, mięso i cebulę. Oprószyc solą i pieprzem, usmażyc na rumiano na oleju. Składniki sosu zmiksowac. Podawac go osobno.