Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe danie z kuchni włoskiej
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 36
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 282
Składniki
Tortellini ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy tak by się nie rozpadały, w między czasie ugotować brokuły na pół twardo w wywarze z kostki warzywnej. Brokuły podzielić na małe różczki, na talarzu układać tortellini, na to brokuły z odrobiną masłą,które następnie posypujemy orzechami pinii uprażonymi na suchej patelni,całość posypujemy parmezanem