Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Osobiscie ni przepadam za wątrobką, ale w tym wydaniu mi bardzo smakuje
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 52
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Składniki
Wątróbke umyc,oczyscic ,przyprawic i osuszyc recznikiem papierowym.Wątróbke smarzyc z obu stron na patelni(pod przykryciem)cebulę pokroic w piórka,podsmarzyc i dodac odrobine soli.Usmażoną wątrobkę przelożyc do żaroodpornego naczynia,na wierzch ułożyc cebulę i całosc polac śmietaną.Piec w temp.190st C przez ok 20 min