Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 62
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 777
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 77
Deser z kaszy manny na mleku migdałowym z soczystymi wiśniami i chrupiącymi p...
Odsłon: 62
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 777
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 77
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć, pokroić w plasterki
Cebulę i mięsko pokroić w kostkę
Zapiekankę układać warstwami: ziemniaki, cebula, mięsko, fasolka wraz z zalewą, ziemniaki. Każdą warstwę oprószyć solą i pieprzem.
Całość polać śmietanka wymieszaną z solą, przykryć serem.
Zapiekać w piekarniku pod przykryciem w temperaturze 250 stopni przez ok 1,5 h.
Smacznego