Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne żeberka jako danie jednogarnkowe,na obiad w towarzystwie ziemniaków lub pieczywa,polecam:)
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 57
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 65
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 302
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 57
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 65
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 302
Składniki
Żeberka umyć i poporcjować.Dać do naczynia żaroodpornego ,dodać ziele angielskie,liście laurowe posolić i popieprzyć. Zalać winem ,przykryć wierzch naczynia i dać do nagrzanego piekanika do 190st. Piec godzinę. Osobno na patelni zeszklić cebule pokrojone w piórka oraz posiekany czosnek. Jeśli mięso jest miękkie przykryć cebulą i zapiec około 10min.żeberka przejdą aromatem Smacznego życzę!