Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 486
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 107
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 185
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 151
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 486
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 107
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 185
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 151
Składniki
Sos : pomidorowy : piersi z kurczaka pokroić w cienkie paseczki, usmażyć na złoty kolor. cebulę pokroić w kostkę i usmażyć na złoto. całość wrzucić do garnka, zalać wodą i dusić na wolnym ogniu. dodać koncentrat i zagotować. doprawić do smaku. dodać zakropki. Sos czosnkowy : śmietanę wymieszać z musztardą. posiekać czosnek i dodać do sosu. Usmażyć naleśniki. Na naleśnika nałożyć łyżkę sosu pomidorowego i 2 łyżki sosu czosnkowego. Naleśnika zwinąć w pół. Posypać startym serem żółtym i wstawić do piekarnika ( tak długo aż ser się roztopi ).