Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 20
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 292
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2607
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1648
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14396
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 20
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 292
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2607
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1648
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14396
Składniki
Gotujemy wywar na skrzydełkach do miękkości. Wszystko kroimy w kostkę. Najpierw wrzucamy pokrojoną botwinkę gotujemy chwilę i wrzucamy resztę warzyw gotujemy do miękkości zalewamy śmietaną 30% i wrzucamy koperek. (Ja dodałam jeszcze łyżkę Barszcz w proszku czerwonego )