Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 774
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 113
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 774
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 113
Składniki
Gotujemy wywar na skrzydełkach do miękkości. Wszystko kroimy w kostkę. Najpierw wrzucamy pokrojoną botwinkę gotujemy chwilę i wrzucamy resztę warzyw gotujemy do miękkości zalewamy śmietaną 30% i wrzucamy koperek. (Ja dodałam jeszcze łyżkę Barszcz w proszku czerwonego )