Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5542
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1028
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12041
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5135
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1461
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5542
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1028
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12041
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5135
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1461
Składniki
Gotujemy wywar na skrzydełkach do miękkości. Wszystko kroimy w kostkę. Najpierw wrzucamy pokrojoną botwinkę gotujemy chwilę i wrzucamy resztę warzyw gotujemy do miękkości zalewamy śmietaną 30% i wrzucamy koperek. (Ja dodałam jeszcze łyżkę Barszcz w proszku czerwonego )