Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na danie jednogarnkowe. Szczególnie w sezonie jesienno-zimowym Holendrzy tym się zajadają:-)
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1416
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 204
Bardzo prosty pomysł na kolację, gdzie główną rolę gra marchewka. Zapiekana p...
Odsłon: 1416
Miałam trzy podejścia do tematu, zanim w airfryerze powstała wreszcie idealna...
Odsłon: 204
Składniki
W etapie pierwszym obieramy nasze ziemniaki, boczek kroimy w kostkę i pieczarki kroimy tak jak potrafimy. Szatkujemy endywię (W moim przypadku była już poszatkowana). Obranie ziemniaki zaczynamy gotować. W tym samym czasie smażymy nasz pokrojony boczek i pieczarki.
Odcedzamy ziemniaki. Po odcedzeniu ziemniaków dodajemy do garnka endywię, pieczarki, boczek, ser pleśniowy, mleko, kawałek masła. Na koniec solimy i pieprzymy. I to wszystko ubijamy. Robi się przepyszny miks. Naszą ugotowaną kiełbasę pokroić w plastry i ozdobić górę naszego dania! Zapraszam do obejrzenia filmu!!!!!!!