Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka potrawa, którą każdy zrobi w 30 minut.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10693
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4802
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 915
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9135
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
1. Mięso kroimy kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. 2. Doprawiamy przyprawą oraz solą.
3. Cebule obieramy, drobno kroimy i prużymy na drugiej patelni na rozgrzanym oleju. 4. Do cebuli dodajemy startą na tarce o dużych oczach marchew oraz wcześniej namoczone, pokrojone grzyby Mun. 5. Następnie wlewamy ocet balsamiczny i wsypujemy groszek bez zalewy, podlewamy szklanką wody.
6. Na koniec mąkę rozrabiamy mąkę w małej ilości wody i zagęszczamy sos.
7. Danie podajmy z ryżem lub makaronem. 8. Smacznego.