Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Aromatyczna pasta pomidorowo-paprykowa"
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 424
Polecam.
Odsłon: 88
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 94
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 424
Polecam.
Odsłon: 88
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 94
Składniki
Papryki umyj, ułóż na blasze.
Obok połóż obrane, pokrojone na duże kawałki cebule. Skrop olejem. Opiecz. Z papryk zdejmij skórę, usuń pesteczki. Włóż do misy z cebulą i obranym czosnkiem.
Zmiksuj z pokrojonymi pomidorami (możesz je wcześniej sparzyć i obrać).
Dołóż pokrojone lub starte ziemniaki, dodaj oliwę (do nadania konsystencji) oraz miód. Ponownie zmiksuj i dopraw do smaku.Źródło: Świat kobiety