Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis zaczerpnięty z kuchni francuskiej troszke zmieniony .Bardzo dobre danie
Przepis na pyszny sernik który zawsze wychodzi .
Odsłon: 159
Pierożki inspirowane pielmieni i kołdunami i chinkali. Po ugryzieniu pierożka...
Odsłon: 4977
Kotlet mielony z łopatki wieprzowej podany z ziemniakami i sałatką z kapusty,...
Odsłon: 140
Szybka i łatwa potrawka z kurczaka którą przygotujesz w krótkim czasie to świ...
Odsłon: 1833
Przepis na pyszny sernik który zawsze wychodzi .
Odsłon: 159
Pierożki inspirowane pielmieni i kołdunami i chinkali. Po ugryzieniu pierożka...
Odsłon: 4977
Kotlet mielony z łopatki wieprzowej podany z ziemniakami i sałatką z kapusty,...
Odsłon: 140
Szybka i łatwa potrawka z kurczaka którą przygotujesz w krótkim czasie to świ...
Odsłon: 1833
Składniki
kurczaka pokroić na kawałki i włożyć do blaszki z oliwą,posolić i posypac pieprzem
kurczaka zrumienić w temp 200 stopni ,a potem zmniejszyć temperaturę
do mięsa wlewamy wino,dodać pokrojone pomidory,czosnek,zioła i liście laurowe i cebulę
kurczaka polewamy wytworzonym sosem i pieczemy jeszcze godzinę
można dodać zielone oliwki jeśli ktoś lubi ( ja nie dodałam bo nie lubię )
mięso włożyc na talerz ,polać sosem i podawać z pieczonymi ziemniakami i z sałatą