Do góry

Dania główne Przepis na:

Bakłażan w panierce z tartej bułki.

Bakłażan w panierce z tartej bułki.

Autor:

Przepisów i artykułów: 811 Ocena: 15638

Dodano:

Odsłon: 756

Świetny jako dodatek do mięs zamiast ziemniaków.Podałam dzisiaj żeberka z bakłażanem ,pyszne jedzonko.Serdecznie polecam:)

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Umytego bakłażana pokroić w pół cm.plastry,nasolić i odstawić na 20min.
    Kiedy plastry puszczą sok,opłukać,osuszyć na ręczniku papierowym.

    Obtoczyć w mące,jajku i bułce tartej,smażyć na złoty kolor.


    Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (11)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Bellapi 06 lutego 2018 pycha, ja przekładam jeszcze mozzarellą :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Nevermore 02 lutego 2018 Róbcie, róbcie i nawet się nie zastanawiajcie nad tym :D
Czy z bakłażana, czy z cukinii i kukurydzy, cieciorki itp. Pyszne są zawsze i jak je jeszcze dobrze doprawimy, to już NIEBO xD
Odpowiedzi: 2 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Maudie 02 lutego 2018 Bakłażana w tym wydaniu jeszcze nie jadłam,muszę spróbować:) Odpowiedzi: 1 ▼

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń