Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowite ziemniaki z dodatkiem cebuli i kiełbaski. Duża ilość przypraw dodaje fajnej pikantności daniu.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99095
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 287
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5108
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13748
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99095
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 287
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5108
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13748
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Składniki
Bataty obieramy i kroimy w kostkę ( mniej wiecej 2x2 cm). Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Kiełbaskę kroimy w półplasterki. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy.
Ziemniaki i cebulę wrzucamy na rozgrzamy olej, i smażymy na średnim ogniu. Mieszamy od czasu do czasu.
Gdy warzywa będą już miękkie, dodajemy kiełbaskę, przyprawy i zioła. Smażymy jeszcze około 3-4 minuty. Smacznego ;)