Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny sposób na szybkie danie
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11011
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1185
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11665
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 967
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11011
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1185
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11665
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 967
Składniki
Białą kiełbasę nakłuwamy wykałaczką. Piwo mieszamy z musztardą. Cebule kroimy na większe kawałki. W naczyniu żaroodpornym układamy kiełbasę, dodajemy cebule, jałowiec i zalewamy marynatą. Całość pieczemy 45 min w temperaturze 200°C.