Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje smaki z dzieciństwa.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 848
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 830
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 75
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 848
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 830
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 75
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić i pokroić w talarki. Cebule obrać, posiekać i usmażyć na odrobinie tłuszczu, dodać pokrojoną kiełbasę, ziemniaki, przyprawić do smaku. Przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem. Jajka rozbełtać ze śmietaną, chrzanem, natką pietruszki i solą do smaku. Zalać ziemniaki i zapiec w piekarniku w temperaturze 180 stopni do zrumienienia.