Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moje smaki z dzieciństwa.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25151
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 222
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1330
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25151
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, ostudzić i pokroić w talarki. Cebule obrać, posiekać i usmażyć na odrobinie tłuszczu, dodać pokrojoną kiełbasę, ziemniaki, przyprawić do smaku. Przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem. Jajka rozbełtać ze śmietaną, chrzanem, natką pietruszki i solą do smaku. Zalać ziemniaki i zapiec w piekarniku w temperaturze 180 stopni do zrumienienia.