Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 1033
Taką cebulką można dodawać do burgerów, śledzi i innych ryb. Mozna przechowyw...
Odsłon: 174
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 2863
Smaczny domowy kruchy placek z kwaskowatym nadzieniem winogronowym. Polecam.
Odsłon: 1033
Taką cebulką można dodawać do burgerów, śledzi i innych ryb. Mozna przechowyw...
Odsłon: 174
Prosty do przygotowania, bardzo smaczny, zdrowy oraz uniwersalny sok z aronii...
Odsłon: 2863
Składniki
Kapustę włożyć do garnka, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować około 10 minut. Następnie wylać z kapusty wodę i nalać nowej.
Dodać kostkę rosołową, ziele angielskie i liść laurowy. Gotować około 1 godziny.
Łopatkę umyć, pokroić i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Dodać do kapusty i gotować.
Kiełbasę pokroić i dodać do gotującej się kapusty.
Dodać przecier pomidorowy i przyprawę do bigosu. Gotować około godziny.
Na końcu dodać majeranek i doprawić solą i pieprzem do smaku.