Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1052
Kotka kokosowa to jedne z tych ciasto które pojawią się u mnie na stole świąt...
Odsłon: 1365
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1052
Kotka kokosowa to jedne z tych ciasto które pojawią się u mnie na stole świąt...
Odsłon: 1365
Składniki
Kapustę włożyć do garnka, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować około 10 minut. Następnie wylać z kapusty wodę i nalać nowej.
Dodać kostkę rosołową, ziele angielskie i liść laurowy. Gotować około 1 godziny.
Łopatkę umyć, pokroić i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Dodać do kapusty i gotować.
Kiełbasę pokroić i dodać do gotującej się kapusty.
Dodać przecier pomidorowy i przyprawę do bigosu. Gotować około godziny.
Na końcu dodać majeranek i doprawić solą i pieprzem do smaku.