Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23054
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1050
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104866
Kompozycja owocowa zależy tu wyłącznie od własnej fantazji i smaku, mnie akur...
Odsłon: 23054
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 1050
Pyszna domowa pizza z serem,pieczarkami i szynką.Smak zachwyca gości. Ten prz...
Odsłon: 104866
Składniki
Kapustę włożyć do garnka, zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować około 10 minut. Następnie wylać z kapusty wodę i nalać nowej.
Dodać kostkę rosołową, ziele angielskie i liść laurowy. Gotować około 1 godziny.
Łopatkę umyć, pokroić i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu. Dodać do kapusty i gotować.
Kiełbasę pokroić i dodać do gotującej się kapusty.
Dodać przecier pomidorowy i przyprawę do bigosu. Gotować około godziny.
Na końcu dodać majeranek i doprawić solą i pieprzem do smaku.