Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos wyszedł bardzo smaczny ,żurawina dodała bardzo ciekawego smaku. Polecam wypróbować tak zrobiony bigos:)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1491
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1225
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1341
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1036
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1491
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1225
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1341
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1036
Składniki
Kapustę kiszoną odcedzić ,pokroić,zalać wodą i gotować. Po 40min.dodać kminek,ziele,liście ,suszone śliwki ,oraz pokrojoną kapustę pekińską.Gotować. Osobno pokroić cebulę,dodać 1 łyżkę smalcu , pokrojone w kostkę wędliny i podsmażyć. Podsmażone dodać do kapust,dodać żurawinę i dusić wszystko około 40min. Zrobić zasmażkę z łyżki smalcu i 2 łyżek mąki,wlać do bigosu i zagotować. Doprawić do smaku,wegetą,solą i pieprzem.
Smacznego życzę!