Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj miałam młodą kapustkę zasmażaną i chciałam ją na drugi dzień urozmaić,wyszedł przepyszny bigosik,który bardzo polecam.
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22527
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14825
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4615
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44155
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 610
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 619
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22527
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 14825
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4615
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 44155
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 610
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 619
Składniki
Wędlinkę jaką mamy kroimy i wrzucamy na gorący tłuszcz,smażymy pół godz. Po tym czsie wrzucamy pokrojone pieczarki i cebulkę ,smażymy do zrumienienia.
Dodać 2-3 łyżeczki koncentratu pomidorowego i zasmażyć wszystko. Zawartość patelni dodać do wczorajszej kapustki ,wymieszać i zagotować. Można zajadać i na prawdę polecam,wyszło przepyszne:)