Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna to pyszna pora na pyszny bigosik:)
Ciasteczka całuski wprost rozpływają się w ustach. Nic w tym dziwnego, poniew...
Odsłon: 2266
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 56
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 120
Ciasteczka całuski wprost rozpływają się w ustach. Nic w tym dziwnego, poniew...
Odsłon: 2266
Oto propsto z magicznego ogrodu przesmaczne i zdrowe warzywa i owoce czyli ....
Odsłon: 56
Kalina koralowa to nie tylko roślina ozdobna, ale i lecznicza. Z jej owoców p...
Odsłon: 120
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, ale nie zbyt drobną. Podsmażamy na oliwie wraz z pokrojonym boczkiem i kiełbaskami.
W osobnym garnku, w osolonej wodzie, z odrobiną vegety, gotujemy poszatkowaną kapustę. Musimy uważać, żeby jej nie rozgotować. Młoda kapusta szybko mięknie.
Gdy cebulka już jest podsmażona a kapusta miękka, odsączamy kapustę i wrzucamy ją do cebulki z mięskiem. Mieszamy, doprawiamy, dodajemy koncentrat. Na sam koniec wrzucamy pietruszkę z koperkiem.