Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna to pyszna pora na pyszny bigosik:)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, ale nie zbyt drobną. Podsmażamy na oliwie wraz z pokrojonym boczkiem i kiełbaskami.
W osobnym garnku, w osolonej wodzie, z odrobiną vegety, gotujemy poszatkowaną kapustę. Musimy uważać, żeby jej nie rozgotować. Młoda kapusta szybko mięknie.
Gdy cebulka już jest podsmażona a kapusta miękka, odsączamy kapustę i wrzucamy ją do cebulki z mięskiem. Mieszamy, doprawiamy, dodajemy koncentrat. Na sam koniec wrzucamy pietruszkę z koperkiem.