Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna to pyszna pora na pyszny bigosik:)
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 703
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22728
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15093
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4829
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45289
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 703
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22728
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15093
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4829
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45289
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, ale nie zbyt drobną. Podsmażamy na oliwie wraz z pokrojonym boczkiem i kiełbaskami.
W osobnym garnku, w osolonej wodzie, z odrobiną vegety, gotujemy poszatkowaną kapustę. Musimy uważać, żeby jej nie rozgotować. Młoda kapusta szybko mięknie.
Gdy cebulka już jest podsmażona a kapusta miękka, odsączamy kapustę i wrzucamy ją do cebulki z mięskiem. Mieszamy, doprawiamy, dodajemy koncentrat. Na sam koniec wrzucamy pietruszkę z koperkiem.