Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna to pyszna pora na pyszny bigosik:)
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 131
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 171
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 48
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 85
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 31
Delikatny, herbaciany biszkopt z lekkim śmietankowym kremem i słodko-kwaśnym...
Odsłon: 131
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 171
Onigiri, czyli japoński danie, które podbija cały świat. Ryż uformowany najcz...
Odsłon: 48
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 85
Przepis na te pierogi jest prosty i łatwy, a pierogi dobre nie tylko na święt...
Odsłon: 31
Składniki
Cebulę kroimy w kostkę, ale nie zbyt drobną. Podsmażamy na oliwie wraz z pokrojonym boczkiem i kiełbaskami.
W osobnym garnku, w osolonej wodzie, z odrobiną vegety, gotujemy poszatkowaną kapustę. Musimy uważać, żeby jej nie rozgotować. Młoda kapusta szybko mięknie.
Gdy cebulka już jest podsmażona a kapusta miękka, odsączamy kapustę i wrzucamy ją do cebulki z mięskiem. Mieszamy, doprawiamy, dodajemy koncentrat. Na sam koniec wrzucamy pietruszkę z koperkiem.