Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Według mnie jest lepszy od bigosu z kapusty.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2115
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1822
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2115
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1822
Składniki
1. Szynkę kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju. Doprawiamy solą.Cebulę obieramy, kroimy w kostkę, dodajemy do mięsa.Paprykę kroimy w paseczki, również dodajemy do mięsa.Tą samą czynność wykonujemy z szynką.Pieczarki kroimy i przekładamy do wszystkich składników.Doprawiamy pieprzem.
Podlewamy wodą i prużymy aż mięso będzie dobre. Dodajemy koncentrat. Doprawiamy jeszcze chili i słodką papryką.Mąkę mieszamy z odrobiną wody i hartujemy sos.Danie gotowe. Smacznego.