Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki bigos-z samym mięsem, bez kiełbasy i boczku robię tylko na święta lub uroczystości rodzinne. Jest znakomity w smaku. Wszystkim bardzo smakuje. Najważniejsze, że nie jest wcale taki drogi bo mięso często można teraz dostać w promycyjnej cenie.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 264
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4982
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44911
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 526
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 264
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4982
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4847
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44911
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 526
Składniki
Grzyby namoczyć, ugotować. Pociąć w paski. Wywar zachować. Każdy rodzaj mięsa smażyć osobno na łyżce smalcu. Kapustę ugotować, połączyć z usmażonym mięsem, grzybami , wywarem z grzybów i wędzonymi śliwkami . Dusić na wolnym ogniu, często mieszając aż mięso zacznie się rozlatywać. Dodać ajwar lub koncentrat i czerwone wino. Doprawić wg własnego smaku.Pieprz ziarnisty z jałowcem- rozgniatam w moździerzu. Świeżo roztarty podnosi smak bigosu.