Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i bogate danie.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22126
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 141
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 414
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 133
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22126
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 141
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 414
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 133
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Składniki
Wykonanie: Cebulę i czosnek obrać, posiekać podsmażyć chwilę na oleju, dodać ketchup, pokrojony boczek i dusić na wolnym ogniu około 10 minut. Następnie wrzucić pokrojoną paprykę, zalać bulionem i doprawić do smaku. Gotować następne 10 minut i podawać z pieczywem.