Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stare dobre danie, sprawdzone i polecane przez wielu mistrzów.
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 983
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 241
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 983
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 241
Składniki
Mięso rozbijamy jak na kotlety, posypujemy wszystkimi przyprawami. Obtaczamy w mące i smażymy na patelni do zrumienienia kilka minut z każdej strony każdy.
Przekładamy do garnka z gotującą się wodą (bez soli i żadnych kostek) dusimy ok 60 min.
Mięso jest tak delikatne, że rozpływa się w ustach.
Przepis jest bardzo stary w naszej rodzinie, od kilku pokoleń nieudoskonalany (tylko przyprawami j/w). POLECAM I ŻYCZĘ SMACZNEGO.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Dania główne
Kapsalon
Dania główne
Schab z jajkiem
Dania główne
Lasagne ze szpinakiem, beszamelem i suszonymi pomidorami
Surowa kiełbasa parzona w piekarniku
Aromatyczna, biała parzona kiełbasa zapiekana w piekarniku z cebulą. Świetnie...
Odsłon: 43
Kapsalon
Dzisiaj dzielę się z Wami pomysłem na pyszny obiad. Kapsalon to pyszny fast f...
Odsłon: 88