Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Plastry z karczku usmażone, podane z ziemniakami oraz marchewką z groszkiem.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5814
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1264
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12502
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5250
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5814
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1264
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12502
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5250
Składniki
Rozbite pięścią plastry karczku doprawiamy solą i pieprzem i smażymy na patelni z tłuszczem na rumiany kolor i do ich miękkości. W między czasie zagotowujemy w mniejszym garnczku zawartość słoika z marchewką i groszkiem, dodajemy śmietanę i doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Usmażone plastry karczku podajemy z ziemniakami i marchewką z groszkiem. Smacznego !!!