Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchutkie, aromatyczne po prostu pycha!
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 24
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 411
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, nadziewane marmoladą - pycha! Rogali...
Odsłon: 24
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 411
Składniki
Mięso pokroić w poprzek włókien na cienkie plastry,rozbić lekko tłuczkiem, oprószyć pieprzem i mąką.
Obsmażyć plastry na oleju.
Przełożyć do garnka podlać wodą, dodać przesmażoną cebulkę, liść laurowy, ziele angielskie. Gotować do miękkości, Na końcu posolić!