Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchutkie, aromatyczne po prostu pycha!
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 895
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1813
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6352
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 895
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1813
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 6352
Składniki
Mięso pokroić w poprzek włókien na cienkie plastry,rozbić lekko tłuczkiem, oprószyć pieprzem i mąką.
Obsmażyć plastry na oleju.
Przełożyć do garnka podlać wodą, dodać przesmażoną cebulkę, liść laurowy, ziele angielskie. Gotować do miękkości, Na końcu posolić!