Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 148
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 161
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 178
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 46
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 66
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 148
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 161
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 178
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 46
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 66
Składniki
Mięso opłucz, osusz, usuń błonę. Pokrój w plastry. Lekko rozbij tłuczkiem zwilżonym wodą. Posyp przyprawami i mąką. Mocno zrumień z obu stron . Jabłka obierz, zetrzyj na tarce. Dodaj do bitek razem z ketchupem, winem i resztą mąki rozmieszaną w małej ilości wody. Wymieszaj. Przypraw do smaku. Przykryj i duś około 20 minut.