Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 260
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4972
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4841
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44909
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 522
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 260
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4972
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4841
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44909
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 522
Składniki
Mięso opłucz, osusz, usuń błonę. Pokrój w plastry. Lekko rozbij tłuczkiem zwilżonym wodą. Posyp przyprawami i mąką. Mocno zrumień z obu stron . Jabłka obierz, zetrzyj na tarce. Dodaj do bitek razem z ketchupem, winem i resztą mąki rozmieszaną w małej ilości wody. Wymieszaj. Przypraw do smaku. Przykryj i duś około 20 minut.