Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 885
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4516
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1130
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 506
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3776
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 885
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4516
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1130
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 506
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3776
Składniki
Mięso opłucz, osusz, usuń błonę. Pokrój w plastry. Lekko rozbij tłuczkiem zwilżonym wodą. Posyp przyprawami i mąką. Mocno zrumień z obu stron . Jabłka obierz, zetrzyj na tarce. Dodaj do bitek razem z ketchupem, winem i resztą mąki rozmieszaną w małej ilości wody. Wymieszaj. Przypraw do smaku. Przykryj i duś około 20 minut.