Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso tak przygotowane smakuje wybornie. Myślę że pokrojone w plastry i posmarowane taką marynatą i później położone na grillu też będzie super pomysłem
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 69
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1066
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 69
Składniki
Mięso umyć i osuszyć. Porządnie posolić. Do miseczki przełożyć olej, ketchup oraz wszystkie przyprawy ( poza solą). Wymieszać i posmarować ze wszystkich stron mięso. Odłożyć na godzinę. Po tym czasie piekarnik rozgrzać do 180 st . Mięso obłożyć papierem do pieczenia, ale niezbyt ciasno, aby był przepływ powietrza. Po około 50 minut wyłączyć piekarnik ,rozłożyć papier i zostawić tak mięso do wystygnięcia ( w piekarniku). Smacznego.