Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna panierka,chrupiąca,delikatna,dietetyczna,a boczniak w takiej panierce to już delicje..Serdecznie polecam i mam nadzieję,że nie znudziły Wam się moje BOCZNIAKOWE przepisy:)
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 781
To smaczny, tradycyjny polski obiad. Gołąbki, bo o nich mowa, najlepiej smaku...
Odsłon: 86
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 874
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 376
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 2131
Karkówka na grilla dobrze zamarynowana to połowa sukcesu. Marynata nadaje mię...
Odsłon: 781
To smaczny, tradycyjny polski obiad. Gołąbki, bo o nich mowa, najlepiej smaku...
Odsłon: 86
Idealny placek na każdą porę roku - do jego przygotowania można wykorzystać d...
Odsłon: 874
Przepis dnia
Szaszłyki z piersi kurczaka smażone z dużą ilością cebuli. Przyrządzimy je na...
Odsłon: 376
Ciasteczka pistacjawe z pistacjami i gorzką czekoladą. Dodałam także herbatę...
Odsłon: 2131
Składniki
Boczniaki z własnej hodowli nie trzeba myć,są czyściutkie i pachnące...
Jajka roztrzepać z mlekiem i solą,dodać szczyptę pieprzu. Kapelusze obtoczyć w mące,jajku i otrębach owsianych. Kłaść na rozgrzane masełko klarowane i usmażyć z dwóch stron na złoty kolor. Uważam,że grzyby oraz ryby wychodzą najsmaczniejsze na maśle...oleje i inne tłuszcze nie pasują mi do nich...ale i tak decyzja należy do Was:)
Smacznego życzę!