Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna panierka,chrupiąca,delikatna,dietetyczna,a boczniak w takiej panierce to już delicje..Serdecznie polecam i mam nadzieję,że nie znudziły Wam się moje BOCZNIAKOWE przepisy:)
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 143
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 2644
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 907
Ten przepis to pomysł na szybką i łatwą do przygotowania domową wędlinę. Mięs...
Odsłon: 143
Przekąska z żurawiną i serem camembert to połączenie elegancji i prostoty, kt...
Odsłon: 2644
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 907
Składniki
Boczniaki z własnej hodowli nie trzeba myć,są czyściutkie i pachnące...
Jajka roztrzepać z mlekiem i solą,dodać szczyptę pieprzu. Kapelusze obtoczyć w mące,jajku i otrębach owsianych. Kłaść na rozgrzane masełko klarowane i usmażyć z dwóch stron na złoty kolor. Uważam,że grzyby oraz ryby wychodzą najsmaczniejsze na maśle...oleje i inne tłuszcze nie pasują mi do nich...ale i tak decyzja należy do Was:)
Smacznego życzę!