Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna panierka,chrupiąca,delikatna,dietetyczna,a boczniak w takiej panierce to już delicje..Serdecznie polecam i mam nadzieję,że nie znudziły Wam się moje BOCZNIAKOWE przepisy:)
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 995
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 122
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2174
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4185
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 995
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 122
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2174
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4185
Składniki
Boczniaki z własnej hodowli nie trzeba myć,są czyściutkie i pachnące...
Jajka roztrzepać z mlekiem i solą,dodać szczyptę pieprzu. Kapelusze obtoczyć w mące,jajku i otrębach owsianych. Kłaść na rozgrzane masełko klarowane i usmażyć z dwóch stron na złoty kolor. Uważam,że grzyby oraz ryby wychodzą najsmaczniejsze na maśle...oleje i inne tłuszcze nie pasują mi do nich...ale i tak decyzja należy do Was:)
Smacznego życzę!