Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity pomysł, żeby zaskoczyć gości, czymś innym. Proponuje do tego ulubiony sos.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4760
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12910
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7278
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4760
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12910
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5742
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7278
Składniki
1. Mięso kroimy na 12 plastrów, rozbijamy. 2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Układamy w formie do muf fin.
4. W każdy środek mięsa wkładamy kawałek kapusty.
5. Natomiast w środek kapusty po łyżeczce serka.
6. Na koniec utykamy w całości pomidorek.
7. Zawijamy mięso.
8. Zapiekamy 30 minut w 180 °C. 9. Danie gotowe. 10. Smacznego.