Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie tureckie.Danie dla wegetarianow.
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1000
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4411
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 447
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2662
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38724
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1000
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4411
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 447
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 2662
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38724
Składniki
Szpinak drobno pokrojony najlepszy mrozony wymieszac z serem feta,drobno pokrojona cebula i pieprzem.
Ze skladnikow wyrobic ciasto.Najlepsze ciasto wyrabiane jest okolo 15 minut.Ciasto rozwalkowac i wykroic male okragle placuszki.Na kazdy placek nakladac farsz szpinakowo-serowy i lepic pierozki.
Ukladac pierozki jeden obok drugiego w brytfanie wysmarowanej 30 ml oleju.Na pierogi wylac jogurt wymieszany z maka i calosc posypac sezamem.Zapiekac w piekarniku w temperaturze 180 st C okolo 30-35 minut.