Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię tą zupę. Jest delikatna i sycąca jednocześnie:)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1079
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 376
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3249
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 712
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1079
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 376
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3249
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 712
Składniki
Marchewkę i pietruszkę chwilę podgotować w bulionie. Dodać drobno pokrojoną botwinkę. Wszystkie warzywa gotować na wolnym ogniu do miękkości, przez kilka minut. Dodać śmietanę wmieszaną z rozpuszczoną w wodzie mąką. Zagotować ciągle mieszając, a na koniec dodać sok z cytryny.