Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię tą zupę. Jest delikatna i sycąca jednocześnie:)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 805
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5707
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9521
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 255
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 805
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5707
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9521
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 255
Składniki
Marchewkę i pietruszkę chwilę podgotować w bulionie. Dodać drobno pokrojoną botwinkę. Wszystkie warzywa gotować na wolnym ogniu do miękkości, przez kilka minut. Dodać śmietanę wmieszaną z rozpuszczoną w wodzie mąką. Zagotować ciągle mieszając, a na koniec dodać sok z cytryny.