Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie brokuły idealnie pasują np do ziemniaków i jajka sadzonego dla tych,którzy nie przepadają za szpinakiem,czego osobiście nie mogę zrozumieć:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7872
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3113
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 594
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7872
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 297
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3113
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 594
Składniki
Brokuł umyć,podzielić na mniejsze kawałki,ugotować do miękkości,odcedzić,przestudzić i rozgnieść widelcem lub blenderem.
Z mąki i masła zrobić zasmażkę rozprowadzając ją mlekiem i stale mieszając podgotować ok 3 min.do uzyskania gładkiego sosu.
Sos wlać do rozgniecionego brokuła,dodać czosnek przeciśnięty przez praskę,koperek,bazylię i sól do smaku.Podgrzać i wymieszać.