Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 54
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1184
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 184
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 54
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1184
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 184
Składniki
Brokuły wrzucamy na posolony wrzatek na 1-2 minutki, można oczywiście użyc świeże, jeśli mamy. Paprykę, pieczarki, cebule marynowane ***z moich przepisów*** 1 słoik litrowy, lub oczywiście w sklepie możemy kupic marynaty. Odsączone marynaty, kukurydzę z puszki mieszamy z majonezem, śmietaną, dodajemy ostudzony brokuł, doprawiamy solą i pieprzem.