Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pracowity, przedswiateczny czas, nie ma czasu na siedzenie w kuchni, proponuje szybkie danie, do tego pozywne i pyszne
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1406
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 309
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1037
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 287
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1406
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 309
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1037
Składniki
1. mieso umyc, pokroic w paski lub kostke, wrzucic na rozgrzany olej, obsmazyc na rumiano, zdjac z patelni, 2. cebule i czosnek pokroic, poddusic na oleju, dodac starta na tarce marchew, po chwili dodac pokrojona w kostke papryke, doprawic sola i pieprzem, gdy warzywa zmiekna dodac mieso, przecier pomidorowy i oregano, dusic do miekkosci, 3. z bulek odciac wierzch, wydrazyc srodek, zagrzac w piekarniku, nalozyc goracy farsz, mozna posypac serem i wstawic na chwile do piekarnika zeby ser sie rozpuscil, 4. ja podawalam z sosem czosnkowym ale mozna tez inaczej, smacznego