Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiórki buraczane w zawlewie octowej
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5091
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1604
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232016
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5091
Składniki
Buraki ugotwać na półtwardo, obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, wsadzić do słoika. Z podanych składników przygotować zalewę, zalać słoiki i pasteryzować jakieś 15 minut. Można także dodać paprykę i/lub cebulę.