Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiórki buraczane w zawlewie octowej
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 341
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 357
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 243
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 129
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 341
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 357
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 243
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 129
Składniki
Buraki ugotwać na półtwardo, obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, wsadzić do słoika. Z podanych składników przygotować zalewę, zalać słoiki i pasteryzować jakieś 15 minut. Można także dodać paprykę i/lub cebulę.