Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki z chrzanem do słoików.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10377
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3008
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2106
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 804
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10377
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3008
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2106
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 804
Składniki
Zalewę zagotowac 10 minut. Gorąca zalac buraki, odstawic na 12 godzin.
Buraki z zalewą -gorące wkładac do słoików i zakręcać . Bądz zimne i pasteryzowac 15 minut. Wychodzi ok. 19 słoiczków z dzemu.