Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy tylko zobaczyliśmy je u Moniki (blog Kardamonovy), od razu zapragnęliśmy ich. Miały powstać w oryginalnej, "kotletowej" recepturze, jednak wypadł nam grill. W tej wersji wyszły pyszne, ale na bank spróbujemy oryginału.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12246
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1380
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12990
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5104
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12246
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1380
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12990
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5104
Składniki
Bułkę moczymy w mleku, odciskamy. Przekładamy do mięsa razem z przeciśniętym przez praskę czosnek, posiekaną cebulą, jajkiem, przyprawami i dokładnie wyrabiamy. Botwinkę myjemy, szatkujemy, dodajemy do mięsa, mieszamy. Z masy formujemy burgery i grillujemy.