Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy tylko zobaczyliśmy je u Moniki (blog Kardamonovy), od razu zapragnęliśmy ich. Miały powstać w oryginalnej, "kotletowej" recepturze, jednak wypadł nam grill. W tej wersji wyszły pyszne, ale na bank spróbujemy oryginału.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1299
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18455
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1299
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5827
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18455
Składniki
Bułkę moczymy w mleku, odciskamy. Przekładamy do mięsa razem z przeciśniętym przez praskę czosnek, posiekaną cebulą, jajkiem, przyprawami i dokładnie wyrabiamy. Botwinkę myjemy, szatkujemy, dodajemy do mięsa, mieszamy. Z masy formujemy burgery i grillujemy.