Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy tylko zobaczyliśmy je u Moniki (blog Kardamonovy), od razu zapragnęliśmy ich. Miały powstać w oryginalnej, "kotletowej" recepturze, jednak wypadł nam grill. W tej wersji wyszły pyszne, ale na bank spróbujemy oryginału.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 638
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1332
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458189
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1589
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2343
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 638
Prosty i szybki w wykonaniu fit deser z chia z dowolnymi owocami to moja prop...
Odsłon: 1332
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 458189
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1589
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2343
Składniki
Bułkę moczymy w mleku, odciskamy. Przekładamy do mięsa razem z przeciśniętym przez praskę czosnek, posiekaną cebulą, jajkiem, przyprawami i dokładnie wyrabiamy. Botwinkę myjemy, szatkujemy, dodajemy do mięsa, mieszamy. Z masy formujemy burgery i grillujemy.