Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy tylko zobaczyliśmy je u Moniki (blog Kardamonovy), od razu zapragnęliśmy ich. Miały powstać w oryginalnej, "kotletowej" recepturze, jednak wypadł nam grill. W tej wersji wyszły pyszne, ale na bank spróbujemy oryginału.
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 685
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 88
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 262
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 333
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1098
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 685
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 88
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 262
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 333
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1098
Składniki
Bułkę moczymy w mleku, odciskamy. Przekładamy do mięsa razem z przeciśniętym przez praskę czosnek, posiekaną cebulą, jajkiem, przyprawami i dokładnie wyrabiamy. Botwinkę myjemy, szatkujemy, dodajemy do mięsa, mieszamy. Z masy formujemy burgery i grillujemy.