Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19354
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19354
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13083
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1738
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232201
Składniki
Cebulę obieramy, kroimy w piórka, pieczarki kroimy w kosteczkę. Podsmażamy na oliwie. Dorzucamy mięso. Smażymy. Do usmażonego mięsa dodajemy 2 łyżki koncentratu pomidorowego, pomidory z puszki, mieszankę meksykańską. Doprawiamy do smaku. Wykładamy na tortille. Zawijamy. Tortille układamy w naczyniu żaroodpornym. Posypujemy startym żółtym serem i oregano. Zapiekamy w piekarniku góra-dół 150 stopni dopóki ser się nie obróci.