Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 80
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2634
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1688
Zestaw na chłodne dni - książka, kocyk i herbatka. To jest przepis na herbat...
Odsłon: 80
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2634
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 1688
Składniki
Cebulę obieramy, kroimy w piórka, pieczarki kroimy w kosteczkę. Podsmażamy na oliwie. Dorzucamy mięso. Smażymy. Do usmażonego mięsa dodajemy 2 łyżki koncentratu pomidorowego, pomidory z puszki, mieszankę meksykańską. Doprawiamy do smaku. Wykładamy na tortille. Zawijamy. Tortille układamy w naczyniu żaroodpornym. Posypujemy startym żółtym serem i oregano. Zapiekamy w piekarniku góra-dół 150 stopni dopóki ser się nie obróci.