Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1389
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 312
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 82
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1350
Przepis dnia
Polecam. Duży tort o wyrazistym smaku. Pasuje na każdą okazję.
Odsłon: 1389
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 312
Zrazy wieprzowe z ogórkiem, cebulą i wędzonym boczkiem, podane z ziemniakami,...
Odsłon: 82
Najlepsza surówka z buraków, jabłka i cebuli, na niedzielę np. do kotletów sc...
Odsłon: 1350
Składniki
Cebulę obieramy, kroimy w piórka, pieczarki kroimy w kosteczkę. Podsmażamy na oliwie. Dorzucamy mięso. Smażymy. Do usmażonego mięsa dodajemy 2 łyżki koncentratu pomidorowego, pomidory z puszki, mieszankę meksykańską. Doprawiamy do smaku. Wykładamy na tortille. Zawijamy. Tortille układamy w naczyniu żaroodpornym. Posypujemy startym żółtym serem i oregano. Zapiekamy w piekarniku góra-dół 150 stopni dopóki ser się nie obróci.