Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8458
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6854
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4681
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327275
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8458
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6854
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4681
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327275
Składniki
Namoczyć grzyby, udusić, pokroić i odstawić. Makaron podgotować - ok. 3 minuty. Połączyć mięso, ryż, posiekaną cebulę i czosnek, jajko, doprawić przyprawami. Nadzieniem wypełnić rurki. Ułożyć je w naczyniu do zapiekania. Zrobić sos: wymieszać śmietanę, bulion i grzyby, doprawić na ostro. Polać makaron. Przykryć naczynie i wstawić do piekarnika - na ok. 40-50 minut 160 st.C (termoobieg 150)