Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na smaczny niedzielny obiad. SMACZNEGO.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 842
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5807
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9620
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 285
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 842
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5807
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9620
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 285
Składniki
Wykonanie farszu: Paprykę, pieczarki oczyścić, pokroić w kostkę i udusić na oleju, dodać posiekany czosnek, następnie ostudzić. Dodać do mięsa, wbić jajko, doprawić do smaku papryką mieloną, solą i pieprzem. Dokładnie wymieszać masę i nadziewać Cannelloni. Nadziane Cannelloni ułożyć w naczyniu żaroodpornym, podlać sosem pieczeniowy rozmieszanym w 300 ml zimnej wody. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec pod przykryciem około 30-35 minut. Po tym czasie wyjąć naczynie z piekarnika i posypać żółtym serem wymieszanym z mozzarellą. Ponownie wstawić do piekarnika i zapiec ser do zrumienienia. SMACZNEGO.
Wykonanie sosu: Awokado delikatnie obrać, przekroić wzdłuż, wyciągnąć pestkę, dokładnie oczyścić, pokroić dowolnie i zblendować razem z posiekaną cebulą, dodać sok z cytryny, przyprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.