Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza na Świecie jaką jadłam, bardzo szybki sposób przygotowania a jej smak rozpływa się w ustach.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17735
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1828
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15497
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6640
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17735
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1828
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15497
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 6640
Składniki
1. Makaron gotuję w osolonej wodzie al dente. 2. Czosnek oraz cebulę obieram, cebulę drobno kroję a czosnek przeciskam przez praskę, następnie smażę na rozgrzanej oliwie. 3. Boczek kroję w drobną kostkę i dodaję do warzyw.
4. Makaron ugotowany odcedzam, przekładam na patelnie z boczkiem i chwilkę smażę i odstawiam patelnię na bok z palnika.
5. Żółtka obijam razem ze śmietaną trzepaczką, wsypuję ser parmezan, mieszam dokładnie. 6. Masę żółtkową wlewam na makaron i dokładnie, delikatnie mieszam, by żółtka przykryły makaron. 7. Delikatnie podgrzewam i posypuję świeżo zmielonym pieprzem.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego.